Sari Suutarinen uuden K-Market Rypysuon kauppiaaksi Kuopiossa

Kuopiolaisen K-Market Julkulan kauppias Sari Suutarinen (47) aloittaa myös uuden K-Market Rypysuon kauppiaana. Kauppa avautuu 8. joulukuuta.

Kauppiasperheestä lähtöisin oleva kolmannen polven kauppias Sari Suutarinen aloitti kauppiasuransa vuonna 1992 Sukevalla. Myöhemmin hän on toiminut kauppiaana myös Sonkajärvellä ja vuodesta 2015 lähtien K-Market Julkulassa Kuopiossa.

”Kauppiasurassa kiehtoo monipuolinen, vastuullinen ja haastava työ. Kauppiaana saa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja tehdä tiimityötä. Jokapäiväiset asiakaskohtaamiset ovat tämän ammatin suola”, Sari perustelee viihtymistään kauppiaana.

Sari haluaa tehdä K-Market Rypysuosta alueen parhaan lähikaupan. Valikoimissa tuoretuotteet, hedelmät, vihannekset ja paistopisteen tuotteet ovat etusijalla.

”Palvelemme suurella sydämellä ja hymyissä suin. Haluamme tehdä kaupasta asiakkaidemme näköisen kuuntelemalla ja toteuttamalla heidän toiveitaan. Lämpimästi tervetuloa uuteen K-Marketiin”, toivottaa Sari.

K-Market Rypysuo tulee työllistämään noin viisi kaupan alan ammattilaista, joiden rekrytointi on alkamassa.

Sarin perheeseen kuuluvat kaksi aikuista lasta, Jermu ja Senni, sekä bostoninterrierit Onni ja Tyyne. Sari ulkoilee mielellään aina, kun työltään ehtii.