Ville Huotilainen ja Petra Sydänsalo kauppiaiksi Kuopioon K-Market Pirtinporttiin

Ville Huotilainen ja Petra Sydänsalo kauppiaiksi Kuopioon K-Market Pirtinporttiin

Ville Huotilainen (30) ja Petra Sydänsalo (28) aloittavat K-Market Pirtinportin kauppiaina 28.elokuuta. He tulevat Kuopioon Joensuusta, jossa he ovat luotsanneet K-Market Omppua.

Uudella kauppiasparilla on nuoresta iästään huolimatta jo pitkä kokemus kaupan alalta. Molemmat opiskelivat kansantaloustiedettä Itä-Suomen yliopistossa ja Ville teki opintojen ohella töitä K-Market Ompussa sekä Alkossa ja Petra vaatekaupassa. K-Market Ompun kauppiaina pariskunta on ollut kuusi ja puoli vuotta ja he jatkavat Ompun luotsaamista kunnes sinne löytyy uusi kauppias.

– Kauppiasurassa meitä kiehtoivat yrittäjyyden haasteet. Parasta työssä ovat asiakaskohtaamiset ja mahdollisuus kehittyä koko ajan, sanovat Ville ja Petra.

K-Market Pirtinportti on entinen Valintatalo, joka Kuopiossa sijaitsee liikenteen solmukohdassa. Uuden kauppiasparin tavoitteena onkin, että sieltä saa koti- tai työmatkalla nopeasti ja helposti kaiken tarvittavan. Kaupan palveluita lisätään muun muassa Veikkaus-pisteellä ja Salaattibaarilla. Valikoimiin Ville ja Petra lupaavat tuoda enemmän paikallisia tuotteita. Myös Matkahuollon palvelut saa jatkossakin kaupasta.

– Aiomme panostaa asiakaspalveluun ja ”kyläkauppa” tunnelmaan kaupassamme. Jokainen asiakas huomioidaan ja yritetään tehdä hänen olonsa tervetulleeksi. Toivomme, että asiakkaat tulevat kertomaan meille toiveistaan, jotta pystymme yhdessä kehittämään juuri meidän asiakkaillemme parhaimman mahdollisen kaupan, Ville ja Petra kannustavat asiakkaita.

K-Market Pirtinportti työllistää kauppiaiden lisäksi seitsemästä kahdeksaan kaupan alan ammattilaista.

Vapaa-aikanaan Ville, Petra ja perheeseen kuuluva kuusivuotias partacollie Rufus viihtyvät mökillä. Ville ja Petra harrastavat myös matkustelua ja käyvät kuntosalilla. Lisäksi heillä on aina käynnissä sisustus- tai remontointiprojekti.