Kurko Crane palkkasi Karvisen

Pitkän työuran OP ryhmässä tehnyt Jarkko Karvinen on aloittanut Kurko Crane Oy:n palveluksessa. Kurko Crane Oy on Kurko Koponen -yhtiöihin lukeutuva yritys, joka valmistaa ja myy markkinoiden suurimpia asennusnosturi autoja.

– Tutuistumme Jarkkoon silloin, kun hän työskenteli Varkauden Osuuspankissa pankinjohtajana, kertoo Juha Koponen.

-Liiketoimintamme on kasvanut ja laajentunut palveluliiketoiminnasta valmistukseen. Tulevina vuosina kasvu kiihtyy ja viennin painopiste korostuu. Haluamme tällä nyt tehdyllä rekrytoinnilla vahvistaa yhtiön resursseja ja osaamista erityisesti taloushallinnon ja rahoituksen osa-alueilla.

– Jarkon lähes 20 vuoden kokemus ja näinä vuosina muodostetut laajat elinkeinoelämän verkostot olivat myös tärkeässä roolissa rekrytointipäätöstä tehdessämme, Koponen jatkaa.

 

Kuin olisi kotiinsa tullut

– Olen taittanut keskipitkän matkan työurallani ja nyt tuntuu siltä, että olen päässyt kotiin, toteaa Jarkko Karvinen ensimmäisten kolmen Kurko-kuukauden jälkeen.

– Kuluneet vuodet rahoitussektorilla ovat tuoneet kosolti sellaista osaamista ja kokemusta, josta uskon ja toivon olevan hyötyä Kurko-yhtiöiden menestysmatkan edistämisessä. – Tunnen Koposen Juhan ja Paarnion Karin vuosien takaa ja koen olevani hengeltäni “Kurkolainen” ja tämä on kyllä osaltaan helpottanut joukkoon kotiutumisessa. – Ensimmäiset kuukaudet ovat osoittaneet sen, että työsarkaa ja uuden oppimista tässä kyllä riittää, mutta olen valmis laittamaan itseni likoon 100 % tämän joukkueen hyväksi. Kurko Koponen-yhtiöt on yksi Varkauden alueen kasvuhaluisista ja eritoten kasvukykyisistä yrityksistä ja koen oloni etuoikeutetuksi, kun saan olla mukana yhtiöiden “maailmanvalloituksessa”, toteaa Karvinen.

 Lisää uutisia luvassa

Kurko Koponen-yhtiöiden strategia on voimakkaasti kasvuhakuinen ja tulevaisuuden kannalta yksi keskeinen painopiste on viennin edistäminen. – Tulemme kertomaan lähitulevaisuudessa konkreettisia uutisia yhtiöiden toiminnan laajentumiseen liittyen,vihjailee Kurko Koponen-yhtiöiden perustajaosakas Juha Koponen.

 

Info

KurkoCrane Oy Ltd on Varkautelainen yritys, perustettu 2018

-Yhtiö valmistaa Varkaudessa KurkoCrane -tuotemerkillä,

markkinoiden suurimpia nosturiautoja

Lv. vuonna 2018 oli  2,2 miljoonaa, työllistää 10 henkilöä